Helasuo - Oldenburg logo

Corvette He’las

Cascano – Casandra – Cascavelle

Ori, syntynyt vuonna 2014
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 7126
Kasvattaja ja omistaja Ulla ja Kimmo Helasuo

Myyty: Suomi

Corvette He’lasin isä Cascano oli 3-vuotiaana oritestissään Bayernissa paras estehevonen saadessaan 8 pistettä laukasta ja ennätysmäiset 10 pistettä hyppykyvystään. Vuonna 2011 oriin suorituskyky sekä vahva periyttäjälinja huomioitoon ja Cascano sai jalostusluvan myös OS Oldenburg Internationalissa. Ori on kilpaillut esteillä S-tasolla sijoittuen. Lisäksi se on osallistunut Bundeschampionaattiin sekä nuorten estehevosten MM-kilpailuihin.

Cascanolla on jälkeläisiä, jotka ovat syntyneet vuosina 2005―2015. Jälkeläisistä on sanottu arvioinneissa seuraavaa: esteellä voimakas ja nopea ponnistus, avaa hyvin takaa, varovaisuus ja voimakas laukka sekä hyvä esteäly.

Corvette He’lasin emä Casandra edustaa Holsteiner-tammalinjaa 7126. Casandran isä Cascavelle polveutuu kuuluisasta oriista Cantus, joka on jättänyt lukuisia menestyneitä jälkeläisiä kuten Come On (Ralf Schneider) ja Calvaro (Willi Melliger).

Casandran emän Haifa I:n isä on tunnettu ori Calato, jonka menestyneihin jälkeläisiin kuuluvat mm. vuoden 2003 Euroopan mestari Cöster (Christian Ahlmann) sekä Callistro (Janne-Fredrike Meyer). Lisäksi Calato on toiminut emänisänä menestyneille estehevosille Chupa Chup (Bernardo Alves) sekä Karatina (Pénélope Leprévost).

Cascano Carthago Calypso II
Gofine H
Rhapsodie Rasso
Alraune
Casandra Cascavelle Cantus
Phaedra
Haifa I Calato
Pipette