Helasuo - Oldenburg logo

Havana He’las

Concreto – Tia – Acobat II

Tamma, syntynyt 2015
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 8806
Kasvattaja ja omistaja Ulla ja Kimmo Helasuo

Havana He’lasin isä on Concreto, jonka esteindeksi on 149 (99 %). Concreton jälkeläisten voittosumma on yhteensä 7,68 m€. Concreto hyväksyttiin Holstein-kantakirjaan vuonna 2000 ja oritestin se on suorittanut Saksassa vuonna 2003.

Concreto hyväksyttiin FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan vuoden 2014 oripäivillä, jolloin siitä todettiin mm. seuraavaa: ”Ori edustaa hyvää urheiluhevostyyppiä. Sillä on ilmeikäs pää, alhaalta liittyvä paksu kaula. Ori on kilpaillut vaikeissa esteluokissa. Myös oriin jälkeläiset ovat sijoittuneet vaikealla tasolla.”

Concreton jälkeläiset ovat menestyneet hienosti kansainvälisillä kilparadoilla, kuten hyväksytty ori Cassander van het Bremhoff, joka kilpaili nuorena Yves Vanderhasseltin ja Marc Van Dijckin kanssa ja myytiin sittemmin Qatariin.

Cassander van het Bremhofin emä Reichsgravin van het Bremhof on kilpaillut Belgiassa menestyksekkäästi 145-tasolla Maurice Roosbroekin kanssa. Havana He’lasin emä Tia on Reichsgravin van het Bremhofin täyssisko. Tia suorittanut Holstein-tammatestin Saksassa vuonna 2006. Tia on kilpaillut Ruotsissa 150-luokkiin asti Piia Pantsun ja hänen miehensä Fredrik Jönssonin ratsastamana. Tia edustaa Holsteiner-tammalinjaa 8806.

Concreto Contender Calypso II
Gofine H
Hafolia Calando I
Defolia B
Tia Acobat II Athlet I
Tschita
Akazie Reichsgraf
Ulme III