Helasuo - Holstein logo

He’las Catabis

Canabis Z – E-Catania He’las – Spartacus

Tamma, syntynyt vuonna 2012
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 2269
Kasvattaja ja omistaja Ulla ja Kimmo Helasuo

He’las Catabis valmentautuu Saksassa

He’las Catabisin isä Canabis Z on kilpaillut kansainvälisellä tasolla yhdessä espanjalaisen Manuel Fernandezin kanssa. Canabis Z:n isä on kuuluisa Contender. Canabis Z:n esteradoilla menestyneitä jälkeläisiä ovat mm. Carolus Z (Henri Kovács, Bernardo Alves) sekä Cadjanine Z (Rodrigo Pessoa).

He’las Catabisin emä E-Catania He’las edustaa Holsteiner-tammalinjaa 2269. E-Catania He’las polveutuu oriista Spartacus, joka on kilpaillut esteratsastuksessa korkeimmalla tasolla yhdessä Marco Kutcherin kanssa. Spartacus voitti mm. Oslon Grand Prix’n vuonna 2012 ja sijoittui toiseksi Leipzigin ja Geneven Grand Prix -luokissa. Spartacusin isä Stakkato on tuottanut vuosien aikana useita kansainvälisiä estehevosia.

E-Catanian emä K-Jasmin on kantakirjattu tamma, joka polveutuu oriista Lavall I. Lavall I:ä leimaa vahvasti täysverivaikutus. Se on ollut suoritusori, ja se on saavuttanut kansainvälistä menestystä. Lavall I:n emä Madam on kilpaillut menestyksekkäästi S-tasolla. Lavall I on saanut suurta arvostusta tammantekijänä, onhan se toiminut emänisänä mm. oreille Casall ja Askari.

Canabis Z Contender Calypso II
Gofine H
Eileen III Silvester
Albana
E-Catania Spartacus Stakkato
Galina
K-Jasmin Lavall I
G-Cheri