Helasuo - Holstein logo

He’las Dequira

Quintero – Trave I – Calato

Tamma, syntynyt 2010
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 3558
Kasvattaja ja omistaja Ulla ja Kimmo Helasuo

He’las Dequira valmentautuu Saksassa

Syksyllä 2014 nelivuotias He’las Dequira muutti Saksaan Jenny Kainulaisen kilpailtavaksi. Ratsukon ensimmäiset isot kilpailut olivat talvella 2015 Espanjan Oliva Nova Tourilla ja syksyllä ratsukko osallistui 5-vuotiaiden nuorten hevosten MM-kilpailuihin Lanakenissa, Belgiassa. Kevättalvella 2016 Jenny ja Dequira kilpailivat 6-vuotisluokissa Ranskan Cagnes Sur Merissa sekä Belgian Lanakenissa Z-Tourilla. Z-Tourin ensimmäisenä päivänä Dequira voitti 6-vuotiaiden luokan ja toisena päivänä sijoittui toiseksi. Katso rata He’las Facebook-sivuilla.

He’las Dequiran kansainväliset tulokset

He’las Dequiran isä Quintero on kilpaillut menestyksekkäästi MC-osakilpailuita sekä Nations Cup -luokkia yhdessä Rolf-Göran Bengtssonin kanssa.

He’las Dequiran emä on Trave I, jonka isä on loistavista jälkeläisistä tunnettu holsteinori Calato (Capitol I – Landgraf I). Calato kilpaili tanskalaisen nuoren ratsastajan Jennifer Fogh Pedersenin kanssa voittaen mm. Pohjoismaiden ja Tanskan mestaruuden. Ratsukko edusti myös Nations Cup -joukkueissa. Calato on tällä hetkellä jalostuksessa Zangersheide-siittolassa. Calaton indeksit: 2007 este 139 (95%) ja koulu 98 (95%).

Trave I:n emä Zola on Holsteiner-tammalinjasta 3558, josta periytynyt paljon hyviä jälkeläisiä, sekä kilpaurheiluun että jalostukseen. Tammalinjasta 3558 hyväksyttyjen orijälkeläisten lista on mittava! Linjan tunnetuimpiin kouluperiyttäjiin kuuluu Flemmingh (Lacapo – Carneval) ja estepuolen tunnetuin ori lienee Gran Corrado (Grannus – Corrado).

Quintero Quantum Quidam de Revel
Ulla V
Ibara Chamonix
S-Copacabana
Trave I Calato Capitol I
Vanessa III
Zola Landgraf I
Nanzy