Helasuo - Holstein logo

He’las Lapaz

Lasino – Lilian II – Lansing

Ori, syntynyt vuonna 2012
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 2666
Kasvattaja Ulla ja Kimmo Helasuo
Myyty: Hollanti

He’las Lapazin isän Lasino suvussa yhdistyvät kuuluisimmat esteoriit ja periyttäjät, kuten Lasinon isä Landgraf I, isän isä Ladykiller sekä emänisä Capitol I. Lasino esteindeksi oritesteissä oli 130. Lasino aloitti esteuransa Bo Kristoffersonin kanssa ja nousi nopeasti kansainväliselle tasolle. Lasinon emä Arina polveutuu Capitol I:stä, ja emä on tuottanut mm. hyväksytyt jälkeläiset Limoncello I & II.

He’las Lapazin emä Lilian II oli Bezirksprämien-tamma, joka edusti Holsteiner-tammalinjaa 2666. Lilian II polveutui oriista Lansing, joka on hyväksytty jalostukseen Holsteiner Verbandissa, Oldenburgissa sekä KWPN:ssä. Viisivuotiaana Lansing voitti arvostetun Bundeschampionaation, ja myöhemmin ori kilpaili menestyksekkäästi aina Grand Prix -tasolle asti yhdessä Bo Kristoffersonin kanssa.

Lansingin tunnetulla emällä Monolinella on muitakin kuuluisia jalostukseen hyväksyttyjä jälkeläisiä, kuten Calvin Z ja Cantus. Cantus on puolestaan jättänyt oriit Come On (Ralf Schneider), Calido I & II sekä Cascavel.

Lasino Landgraf I Ladykiller
Warthburg
Arina Capitol I
Svettana
Lilian II Lansing Landgraf I
Monoline
Charleen GER Carthago Z
Winnipeg II
2-vuotiaana
1-vuotiaana