La Bamba He’las

Levisonn – Tia – Acobat II

Tamma, syntynyt 2019
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 8806
Kasvattaja Ulla ja Kimmo Helasuo

 

La Bamban emä Tia on suorittanut Holstein-tammatestin Saksassa vuonna 2006. Tia on kilpaillut Ruotsissa 150-luokkiin asti Piia Pantsun ja hänen miehensä Fredrik Jönssonin ratsastamana. Tia edustaa Holsteiner-tammalinjaa 8806.

Tian täyssisko Reichsgravin van het Bremhof on kilpaillut menestyksekkäästi Belgiassa 145-tasolla Maurice Roosbroekin kanssa. Reichsgravin van het Bremhofin jälkeläinen on hyväksytty ori Cassander van het Bremhoff, joka kilpaili nuorena Yves Vanderhasseltin ja Marc Van Dijckin kanssa ja myytiin sittemmin Qatariin.

 

Isäori Levisonn on hyväksytty jalostukseen FWB-, Mecklenburg-, Oldenburg International-, Hannover- ja Oldenburg –kantakirjoihin.
Levisonn on huippusukuinen herrasmies, jolla on upeat liikkeet, ratsastettavuus ja hyppy. Levisonn voitti 30 päivän testin Redefinissä saaden erinomaiset pisteet: 8,93. Hypyistä Levisonn sai 9,28 ja koulusta 8,26.
Kaunis kimo lunasti odotukset myös 70 päivän testissään, jonka se voitti ylivoimaisesti yli 20 pisteen erolla seuraavaan, saaden 141,15 pistettä. Myös 70 päivän testissä Levisonn esitteli kykyjään niin koulu- kuin esteratsastuksessa, joista se sai molemmista korkeimmat pisteet (139,57 pistettä kouluratsastuksessa ja 130,19 esteiltä).
Levisonn kilpaili itse voittaen ja sijoittuen 5- ja 6-vuotiaana nuorten hevosten luokissa, ja se on hypännyt 140-luokkiin asti, mutta jäänyt eläkkeelle loukkaantumisen vuoksi.
Levisonnin isä Levisto on yksi belgialaisen Zangersheide-siittolan keulakuvista. Vuosina 2008 ja 2009 Levisto voitti Sire of the World -kilpailun sekä useita kansainvälisiä Grand Prix -luokkia Judy-Ann Melchiorin ratsastamana.

Levisonn Levisto Z Leandro
Hirtin
Melodie VIII Lennon
Narwan
Tia Acobat II Athlet I
Tschita
Akanzie Reichsgraf
Ulme III

 

Kuvagalleria