Ninca He´las

Chacco Boy – Inca He´las – Samurai Fi

Tamma, syntynyt 2021, Stamm 8806

Kasvattaja Ulla & Kimmo Helasuo

Isä Chacco Boy on kilpaillut nimillä Grupo Prom Chacco Boy tai S.L.I Chacco Boy kansainväliselle 155- tasolle saakka. Ori on hyväksytty KWPN-, Springpferdezuchtverband-Oldenburg-International- ja FWB-kantakirjoihin.
S.L.I Chacco Boy ja Vincent Voorn voittivat spektaakkelimaisesti KWPN Stallion – kilpailun ja VHO-palkinnon erittäin nopealla radalla. Jo nuorena hevosena S.L.I Chacco Boy ratsastajansa Arnold Boerekampsin kanssa kilpaili menestyksekkäästi VION Cupissa, WK Lanakenissa ja KWPN-ori-kilpailussa. Chacco Boy on kyvykäs ja hyppää erittäin hyvällä tekniikalla.
Chacco Boy voitti vuonna 2010 70 päivän testin ‘Hengstleistungsprüfung’in Schlieckau’ssa indeksillä 133,68 pistettä esteiltä. Se sai mahtavan 10 hyppykyvystään ja 9,5 esteiltä ratsain. 70 pvän testinjohtaja Helmar Bescht totesi testin jälkeen lehdistölle: “Chacco Boy on upea hyppyhevonen! Oriilla on rajaton kapasiteetti, se hyppää hyvällä etujalkojen tekniikalla, lopettaa hyppynsä hienosti ja sillä on hyvä asenne. Ori on tallissa ja satulan alla täydellinen!” Ori suoritti myös hyvät pisteet KWPN Performance Testissä.
Chacco Boyn isä Chacco Blue hyppäsi kansainvälisesti menestyksekkäästi Alois Pollmann-Schweckhorstin ja Andreas Kreuzerin kanssa kansainvälisissä GP 160-tasolla. Chacco Blue on ollut yksi parhaita nykyajan oreista. Ori on ollut kolme kertaa WBFSH orirankingissa jälkeläisten kilpailutulosten perusteella paras isäori! Huolimatta erittäin loistavasta kilpailu-urastaan ja rajoitetusta erästä astutuksia pakasteella, ori onnistui jättämään 68 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, 132 160cm luokissa kilpailevaa jälkeläistä ja yli 450 jälkeläistä, jotka kilpailevat S-tason luokissa. Viimeisen kahden vuoden ajan Chacco Blue on ollut WBFSH: n orirankingin kärjessä ja ennen sitä se on ollut orirankingissa kymmenen parhaan joukossa. Yksi oriin tunnetuimmista jälkeläisistä on Explosive W, joka voitti äskettäin hopeamitalin Euroopan mestaruuskisoissa Ben Maherin johdolla. Chacco Blue jälkeläinen on myös Chaqui Z: n, joka Shane Sweetnamin ratsastamana voitti joukkuekultamitalin vuoden 2017 EM-kisoissa Göteborgissa. Chacco Blue kuoli vuonna 2012.

Emän isä Samurai Fi hyväksyttiin sen ollessa 2,5-vuotias, vuoden 2014 Oldenburgin oripäivillä Oldenburg OS –kantakirjaan. Ori valittiin kaikkiaan 329 oriin joukosta Oldenburgin oripäivien finaaliin (34 hevosta), jossa se hyväksyttiin Oldenburgin kantakirjaan jalostuskäyttöön.Samurai Fi edusti Oldenburgin kantakirjan sekä orilautakunnan mukaan modernia urheiluhevostyyppiä ja yltää suvullisesti erityisen kiinnostavaan jalostusluokkaan. Oriin isä Semper Fi on itsekin vielä nuori, moderni urheiluhevonen, joka on saavuttanut urallaan jo erittäin merkittäviä saavutuksia kansainvälisellä esteratsastuksen tasolla. Isäoriin tyyppi ja urheilullisuus näkyy selvästi myös sen jälkeläisissä, kuten sen vielä ainoassa jalostukseen hyväksytyssä pojassa Samurai Fi. Semper Fi:n taustalla on vahva orien Stakkato–Grannus-yhdistelmä, joka on miltei pettämätön estekapasiteetin periyttäjä.

Chacco Boy Chacco Blue Chambertin
Contara
Orlana Ircolando
Natana van het Sonnishof
Inca He´las Samurai Fi Semper Fi
Checkiolina
Tia Acobat II
Akazie