Oriin Sivu vuodelta 2023

Temptation van het Schaeck

Casall Ask – For Pleasure – Nabab de Reve

Tammalinja BWP 34 (Qerly Chin)

BWP stallion, *5.5.2019, 165cm

Lic. FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS

Breeder Perry De Winter
Owner Oriasema Helasuo

 

Temptation van het Schaeckin suku on ainutlaatuinen! Se ei pelkästään ole maailmankuuluista oreista, vaan sen emälinjakin on yksi maailman parhaista!

Temptation van het Schaeck hyväksyttiin FWB-jalostukseen ratsuoripäivillä Hyvinkäällä 30.6-1.7.2022. Orilautakunta lausui mm. ”Hyvää urheiluhevostyyppiä edustava ori. Positiivinen asenne kaikkeen suorittamiseen. Emälinja yksi maailman parhaista, joka tuottanut paljon suoritushevosia. Ori merkitään FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan ja sille myönnetään jalostukseenkäyttöoikeus vuosiksi 2022-2023.”

Temptation van het Schaeckin isä on Rolf-Göran Bengtssonin kilpailuttama ori Casall, joka on edustanut myös kilpailunimillä Casall Ask ja Casall La Silla. Casall on tehnyt menestyksekkään uran kilpailemalla mm. Lontoon olympialaisissa 2012, Caenin MM-kilpailuissa (4. henkilökohtainen sija), Herningin Euroopan mestaruuksissa 2013 (joukkuepronssia, 4. henkilökohtainen sija). Lisäksi ori on voittanut vuosien aikana useita Global Champions Tourin osakilpailuita. Casallin ura huipentui syksyllä 2016 koko GCT-sarjan voittoon. Casall on jo useamman vuoden ajan ollut yksi maailman parhaita oreja myös jälkeläistensä perusteella. Vuonna 2021 Casall oli jälkeläistensä perusteella maailman kolmanneksi paras ori WBFSH rankingissa.

Casallin kansainvälisesti menestyneitä jälkeläisiä ovat mm. Cupfer / Marcus Ehning, H&M Chilli Willi / Nicola Philippaerts (BEL), Austria / Kent Farrington, Caillou / Karl Cook, Casallvano / Daniel Deusser, Cita / Daniel Coyle, Chesall Zimequest / Simon Delestre (FRA), Casello / Ludger Beerbaum, Cristallo A LM / Philippe Rozier (FRA), Wunschkind / Eric van der Vleuten (NED), Casall / Ali Wolff (USA) ja Caracas / Jos Verlooy (BEL). Casallista on käsittämättömät 198 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja 90 GP-tason estehevosta.

Temptation van het Schaeckin emänisä For Pleasure kuului Saksan Nation Cup joukkueeseen vuosien ajan. Yhdessä Lars Niebergin kanssa se voitti joukkuekultaa Atlantan Olympialaisissa 1996, joukkuekultaa Mannheimin EMssä 1997 ja joukkuekultaa EM 1999. Myös Marcus Ehning menestyi oriin kanssa loistavasti: Joukkuekultaa Olympialaisissa Sydenyssa 2000 ja neljäs henkilökohtainen sija, Saksan mestaruuskultaa 2002 ja useita voittoja GP-luokissa, World Cupeissa ja Nations Cupeissa ympäri maailman.

For Pleasure on myös jättänyt lukuisia kansainvälisesti menestyviä jälkeläisiä: Fit For Fun/Luciana Diniz, Funky Fred/Marcus Ehning, Epleaser van’t Heike/Christian Ahlmann, Forchello/Amke Stroman, Firth of Lorne/Marcus Ehning, For Felicila/Pedro Veniss, Atlanta/Meredith Michaels-Beerbaum, Barron/Lucy Davis, Farina/Rene Tebbel, Fiery/Lars Nieberg ja Firth of Clyde/Christian Ahlmann. For Pleasure on jättänyt myös yli 50 jalostukseen hyväksyttyä oria.

Temptation van het Schaeckin emänemänisä on maailmankuulu Nabab de Reve, joka kilpaili korkeimmalla tasolla yhdessä Philippe Le Jeunen kanssa. Nabab de Reve on yksi Euroopan parhaita oreja sen jättämien Grand Prix -voittajien ja hyväksyttyjen poikien perusteella. Näihin jälkeläisiin kuuluu mm kaksi MM-mitalistia: Carembar de Muze, (joka tunnetaan kilpailunimillä Eurocommerce London ja Glock’s London) saavutti Gerco Schröderin henkilökohtaista hopeaa Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 ja Vigo D’arsouilles, jolla Philippe Le Jeune voitti maailmanmestaruuden vuonna 2010.

Näiden maailmankuulujen isäorien lisäksi Temptation van het Schaeckin emälinja on yksi Euroopan parhaista! Emä Eclips de Muze on jättänyt jo neljä jalostukseen hyväksyttyä oria:  Kallip Z (*2014, i. Kannan, lic. SBS, re 130cm), Look At Me van het Schaeck (*2011, i. Diamant de Semilly, lic. Zang, re 135cm), Dokibo Ln Z (*2014, i.Diamant de Semilly, lic. AES) ja Apple Jack van het Schaeck (*2015, i. E Star, lic. AES, re 135cm). Näiden lisäksi emä on jättänyt 145cm tasolla hyppäävän Identity de Muzen (i.Darco, ratsastaja Katrijn Van Hoecke BEL) ja 135cm tasolla hyppäävän Espoir de Muzen (i. Golden Hawk, ratsastaja Massimiliano Ferrario ITA). Eclips de Muze on jo myös emänemänä kahdelle jalostukseen hyväksytylle oriille.

Temptation van het Schaeckin emänemä on kansainvälisellä tasolla Harrie Smoldersin kanssa menestynyt Exquis Walnut de Muze (Walnut de Muze). Ratsukko voitti mm. CSI5* Madrid 160cm, CSIO5* Dublin 160cm, CSIO5* Calgary ja Spruce Meadows 160cm. Upean kilpailu-uran lisäksi Walnut de Muze on jättänyt mm. 5 jalostukseen hyväksyttyä oria, mm. suositun oriin I’m Special de Muzen, joka on hypännyt ratsastajansa Zoi Snelsin kanssa kansainvälisellä 150cm tasolla ja on isänä monelle kansainvälisen tason estehevoselle sekä jalostusoreille. Walnut de Muzen jälkeläisistä 5kpl on hypännyt kansainvälisellä tasolla 145-155cm luokkia; Fetard de la Pomme, Falaise de Muze, I’m Special de Muze, Everest de Muze ja Carrera de Muze. Walnut de Muze on jättänyt myös hienoja tammoja ja onkin jo emänemänä usealle kansainvälisen tason hevoselle ja jalostusoriille, esim Caipiranja (CSI5* Calgary, Spruce Meadows 150cm luokan voittaja Tiffany Fostersin kanssa), J’adore van het Schaeck (CSI5* Geneva 155cm luokan kolmas Nicola Philippaertsin kanssa) ja Lover Boy van het Schaeck (re 155cm).

Kolmas emä Qerly Chin on yksi maailman parhaista siitostammoista ja tämän BWP tammalinjan 34 kantatamma. Qerly Chinin emäkin Kerly hyppäsi 160cm tasolla. Qerly Chin on Joris Brabanderin kasvattama ja yksi hänen menestystammoistaan. Christophe Barbeaun kanssa tamma menestyi kansainvälisellä 160cm tasolla ja oli varalla Ateenan olympialaisiin. Qerly Chinin emälinjasta on mm. Vagabond de la Pomme, Narcotique de Muze II, Million Dollar, Boyante de Muze, Querlybet Hero, Farfelu de la Pomme, Ferly de Muze, Derly Chin de Muze, Ensor the Litrange, Diablesse the Muze, Sterrehof’s Ushi, Estoy Aqui the Muse HDC ja monia muita.

Hinnat:
Temptation van het Schaeck astutuskausi 2023
Astutusmaksu kausi 375,00€ (Maksu ennen ensimmäistä siemennystä/siirtoa)
+ Tiineysmaksu 670,00€
Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Temptation van het Schaeck on erittäin hienokäytöksinen nuori ori, jolla on valtava kapasiteetti, hyvät askellajit ja tasapaino sekä upea suku ainutlaatuisella emälinjalla!

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Temptation van het Schaeck sopii sinun tammallesi!

 

Casall Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall I
Maltia
Eclips de Muze For Pleasure Furioso II
Gigantin
Walnut de Muze Nabab de Reve
Qerly Chin

Galleria

Videot