ORIMAKSUJEN VERKKOKAUPPA

Orimaksut nyt nettikaupassa!!

Maksa nyt orimaksut, hoitopäivät, siirtomaksut ja tiineysmaksut nettikauppamme kautta! Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja maksuihin, mukana kaikki Paytrailin maksutavat: verkkopankit, pankki- ja luottokortit, MobilePay, Lasku, Osamaksu ja Joustomaksu.

Huom!

Muistathan orimaksun lisäksi maksaa myös sperman lähetys- tai noutomaksut ENNEN tilauksia, kiitos!

Ohjeet

– Lue Oriaseman info ja ehdot ennen tilausta.
– Lisää orimaksu ostoskoriin ja maksa astutus kätevästi nettikaupamme kautta. Lisää tamman nimi tilauksen lisätietoja kohtaan. Maksa astutusmaksu ennen ensimmäistä siemennystä / siirtoa.
– Tilauksen yhteydessä luodaan tili oriasemahelasuo.fi nettikauppaan ja sähköpostiisi lähetetään linkki, jonka avulla luo mieluiten heti salasana. Mikäli sinulla on jo tili oriasemahelasuo.fi nettikauppaan, kirjaudu sisään ostosta tehdessäsi.
– Maksun jälkeen saat tilauslomakkeen linkin selaimeen sekä sähköpostiisi. Jos mahdollista täytä lomake samantien.
– Kun astutus on ajankohtainen, varaa siirtosperman lähetys, spermapaketin nouto tai oriaseman eläinlääkärikausi meiltä puhelimitse 040 195 1434. Siirtopermatilaukset tulee tehdä edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä.
– Tilauksen jälkeen maksa sovitut palvelut (siirto lähetys / nouto) nettikauppamme kautta.
– Mikäli tamma tulee siemennettäväksi asemallemme, sovi siitä ajoissa etukäteen. Ennen tamman kotiin noutoa, maksa sovitut hoitopäivät nettikaupassa.
– Mikäli tamma ei ole tiinehtynyt 1.10.2024 mennessä, palautetaan tiineysmaksu eläinlääkärin todistusta vastaan. Asiakas vastaa siitä, että tiineystarkastus on tehty ja eläinlääkärin todistus lähetetty Oriasema Helasuon lomakkeen kautta ajoissa ennen 1.10.2024. Lomakkeen täyttö tapahtuu Omalla Tililläsi nettisivuillamme.

Orimaksut

Oriin maksu kattaa koko kauden siemennykset ja tiineysmaksun sekä tammakohtaisen luvan. Mikäli tamma ei ole tiinehtynyt 1.10.2024 mennessä, palautetaan tiineysmaksu eläinlääkärin todistusta vastaan. Asiakas vastaa siitä, että tiineystarkastus on tehty ja eläinlääkärin todistus lähetetty Oriasema Helasuon lomakkeen kautta ajoissa ennen 1.10.2024.

Siirto- ja hakumaksut

Soita ensin tilaus jossa sovitaan lähetystavasta puh. 040 195 1434. Maksa sen jälkeen tämä siirtomaksu.

Siirtomaksut sisältävät myös paketin takaisinlähetysmaksun Postin palautuspalvelulla. Paketit on noudettava itse bussista pysäkillä.

Siirtomaksu A = Sperman lähetys Karjalohjalta Helsinkiin. 

Siirtomaksu B = Sperman lähetys Karjalohjalta Turkuun. 

Siirtomaksu C = Sperman lähetys Karjalohjalta kahdella eri bussimatkalla. Ensin Karjalohjalta Turkuun, Turussa vaihto ja toinen bussi eteenpäin seuraavaalle pysäkille, lopuksi itse nouto bussista. 

Siirtomaksu D = Sperman lähetys Karjalohjalta kahdella eri bussimatkalla. Ensin Karjalohjalta Helsinkiin, Helsingissä vaihto ja toinen bussi eteenpäin seuraavaalle pysäkille, lopuksi itse nouto bussista. 

Siirtomaksu E = Sperman lähetys Karjalohjalta kolmella eri bussimatkalla. Ensin Karjalohjalta Helsinkiin tai Turkuun, missä vaihto ja toinen bussi eteenpäin seuraavaalle pysäkille, vaihto ja kolmas bussi perille. Lopuksi itse nouto bussista. 

Hoito- ja käyntimaksut