Naricha van het Schaeck

Conthargos – Hally Bay de Muze – Shindler de Muze

Tamma, syntynyt 2021
BWP Tammalinja / Stamm 34
Kasvattaja Perry Winter

 

Naricha van het Schaeckin isä on yksi Euroopan tämän hetken suosituimmista oreista Conthargos (Converter – Carthago Z). Conthargoksen oma kilpailu-ura jäi kesken loukkaantumisen takia, mutta se on osoittautunut jo loistavaksi periyttäjäksi. Sen jälkeläiset menestyvät jatkuvasti kansainvälisessä huippu-urheilussa ympäri maailmaa mm.: St.Tropezin, Lontoon, Geneven, Valencian ja Vilamouran GP voittaja Conchento PS (Luciana Diniz/POR ja Gregory Wathelet/BEL); Hmpurin GPn kuudes Concona (Ben Maher/GBR); Caledon GPn voittaja ja Tryonin kolmas Easy Girl (Santiago Lambre/BRA); Connecticut (Matthew Sampson/GBR); Cosa Nostra (Alberto Michan/ISR) osallistui Tokion Olympialaisiin ja oli kolmas Wellingtonin GPssä; Pia Contra (Nicolas Pizarro/MEX) voitti Balvaneran GPn; Jadore Moi (Sophie Leube/GER) voitti kenttäratsastuksen CCIO4*-L in Boekelossa ja oli kuuden Saksan mestaruuksissa. Conthargoksella on lähes 20 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mm. kaksois Champion ori Conthalou, Continental Blue, joka sijoittui Herningin ja Neumunsterin GPssä, OS Premium ori Coeur Rouge ja Conthinder joka oli voitokas Salzburgissa.

Naricha van het Schaeckin emä Hally Bay de Muze on jättänyt jo kaksi jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä Kiran van het Schaeck Z:n (i.Kannan) ja Remember Me van het Schaeckin (i. Million Dollar). Emänisä Shindler de Muze (i. For Pleasure) menehtyi hyvin nuorena, mutta ehti jättämään pienestäkin määrästä jälkeläisiä useita kansainvälisen tason hevosia. 

Emänemänisä on maailmankuulu Nabab de Reve, joka kilpaili korkeimmalla tasolla yhdessä Philippe Le Jeunen kanssa. Nabab de Reve on yksi Euroopan parhaita oreja sen jättämien Grand Prix -voittajien ja hyväksyttyjen poikien perusteella. Näihin jälkeläisiin kuuluu mm kaksi MM-mitalistia: Carembar de Muze, (joka tunnetaan kilpailunimillä Eurocommerce London ja Glock’s London) saavutti Gerco Schröderin henkilökohtaista hopeaa Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 ja Vigo D’arsouilles, jolla Philippe Le Jeune voitti maailmanmestaruuden vuonna 2010.

Naricha van het Schaeckin emänemä on kansainvälisellä tasolla Harrie Smoldersin kanssa menestynyt Exquis Walnut de Muze (Walnut de Muze). Ratsukko voitti mm. CSI5* Madrid 160cm, CSIO5* Dublin 160cm, CSIO5* Calgary ja Spruce Meadows 160cm. Upean kilpailu-uran lisäksi Walnut de Muze on jättänyt mm. 5 jalostukseen hyväksyttyä oria, mm. suositun oriin I’m Special de Muzen, joka on hypännyt ratsastajansa Zoi Snelsin kanssa kansainvälisellä 150cm tasolla ja on isänä monelle kansainvälisen tason estehevoselle sekä jalostusoreille. Walnut de Muzen jälkeläisistä 5kpl on hypännyt kansainvälisellä tasolla 145-155cm luokkia; Fetard de la Pomme, Falaise de Muze, I’m Special de Muze, Everest de Muze ja Carrera de Muze. Walnut de Muze on jättänyt myös hienoja tammoja ja onkin jo emänemänä usealle kansainvälisen tason hevoselle ja jalostusoriille, esim Caipiranja (CSI5* Calgary, Spruce Meadows 150cm luokan voittaja Tiffany Fostersin kanssa), J’adore van het Schaeck (CSI5* Geneva 155cm luokan kolmas Nicola Philippaertsin kanssa) ja Lover Boy van het Schaeck (re 155cm).

Kolmas emä Qerly Chin on yksi maailman parhaista siitostammoista ja tämän BWP tammalinjan 34 kantatamma. Qerly Chinin emäkin Kerly hyppäsi 160cm tasolla. Qerly Chin on Joris Brabanderin kasvattama ja yksi hänen menestystammoistaan. Christophe Barbeaun kanssa tamma menestyi kansainvälisellä 160cm tasolla ja oli varalla Ateenan olympialaisiin. Qerly Chinin emälinjasta on mm. Vagabond de la Pomme, Narcotique de Muze II, Million Dollar, Boyante de Muze, Querlybet Hero, Farfelu de la Pomme, Ferly de Muze, Derly Chin de Muze, Ensor the Litrange, Diablesse the Muze, Sterrehof’s Ushi, Estoy Aqui the Muse HDC ja monia muita.

 

Conthargos Converter I Contender
Fontirell
Cajandra Z Carthago
Jalanda
Hally Bay de Muze Shindler de Muze For Pleasure
Nelke van het Waterschoot
Exquis Walnut de Muze Nabab de Reve
Qerly Chin

 

Kuvagalleria