Gangster He'las

Governor – Bretton Woods – Sir Donnerhall I

Oldenburg stallion, *7.4.2019, 172,5cm

Lic. FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS

Hannover Stutenstamm 5193201
Breeder Johann Martens
Owner Ulla ja Kimmo Helasuo

 

Musta ori Gangster He’las säväytti Ratsuoripäivillä 2022. Elegantti, korkeajalkainen ja ryhdikäs ori liikkuu upeasti ylämäkeen! Gangster He’las valittiin oripäivien parhaaksi askellajioriiksi ja se voitti Laatuarvostelun 2023!

LAATUARVOSTELUN VOITTAJA 2023!
Gangster He’las sai Laatuarvostelussa 2023 Lotta Katariina Lehtosen ratsastamana käynnistä 8,8, ravista 8,6, laukasta 9, kuuliaisuudesta 8,5 ja yleisvaikutelmasta 9. Tuomaristo kertoi oriin olevan elegantti ja korkeajalkainen, erittäin ryhdikäs ori, jolla on laadukkaat askellajit ja erittäin aktiivinen takaosa.

Upea musta ori Gangster He’las hyväksyttiin hienoin arvosteluin ja Oripäivien parhaana askellajioriina FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan Oripäivillä 2022! Arvosteluissa luki mm.: “Elegantti ja korkeajalkainen, erittäin ryhdikäs ori (tyyppi 9), jolla on laadukkaat askellajit ja erittäin aktiivinen takaosa. Liikkuu kevyesti ja tahdikkaasti. Ravi on tahdikasta (ravi 8), Laukka on isoa, rytmikästä ja aktiivista. Siinä on hyvä nivelten käyttö (laukka 9,5).”

Orilautakunnan lausunto 2022: ”Elegantti ja korkeajalkainen, erittäin ryhdikäs ori, jolla on laadukkaat askellajit ja erittäin aktiivinen takaosa. Ori polveutuu kansainvälisesti hyvin menestyneistä hevosista. Ori merkitään FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan ja sille myönnetään jalostukseenkäyttöoikeus vuosiksi 2022-2023.”

Ratsuoripäivien askellajihevosten testaaja ja Gangster He’lasi esittäjä Lotta Lehtonen oli ihastuksissaan oriista:
”Nöyrä hevonen, ei karjas. En ole koskaan aiemmin istunut tuollaisen hevosen satulassa, josta noin selkeästi näkee, että jalostustyö voi tuoda noin konkreettisia tuloksia ratsastettavuuteen, liikemekaniikkaan ja rakenteeseen. Gangster on heti valmis, heti siinä – ylämäessä, ilman, että ratsastajan on tarvinnut tehdä vielä mitään! Kun sä istut tuollaisen hevosen satulassa, tuntuu, että kaikki on mahdollista”, hän hehkutti.

Gangster He’lasin isä Governor oli Vice-Champion KWPN oripäivillä 2014. Governor sai KWPN:n 50pvä oritestissä 85,5 pistettä ja oli oritestin paras. Tämä upea ori on maailmankuulun Totilaksen poika ja sen emä Orleans (i. Jazz) on Parzivalin ja Fleau de Baianin (Adelinde Cornelissen) täyssisko. Governorin Breeding value kouluratsastus on 156 (73% todnäk) ja Breeding value rakenne 111, liikkeet 113 (88% todnäk). Governor voitti hopeaa World Breeding Dressage Championships 2017 ja 2018 oli Sire of KWPN-Stallionshowchampion Kremlin MDssä. Governor on menestynyt Prix St Georges tasolla, mm. Jumping Amsterdam 2019 voittaja ja Hollannin Indoorchampion Prix St George 2019. Vuonna 2021 Adelinde Cornelissen nosti Governorin kansainväliselle Grand Prix tasolle ja ratsukko onnistui sijoittumaan mm. Exloo CDI3* GP Special kolmanneksi. Vuonna 2020 Governor oli  Pavo Cup finaalin paras isäori ja sillä on jo huimat 23 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä.

Gangster He’lasin emän Sonnenwolke JMn isä on Bretton Woods. Myös Bretton Woods voitti vuonna 2010 oritestinsä, saaden mm. ratsastettavuudesta täydet 10.0 pistettä ja kokonaispisteiksi 84.5. Bretton Woods voitti pronssia 5-vuotiaana World Breeding Dressage Championships vuonna 2011. Ratsastajansa Matthias Alexander Rath ori voitti ja sijoittui useasti PSG ja Inter I tasolla. Orilla on 16 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mm. ori Brilliant, joka oli vuonna 2014 Mecklenburg oripäivillä Redefinissä Champion stallion ja ori Birmingham, joka tuli toiseksi reserve championiksi Westphalian oripäivillä 2016 ja myytiin State Stud Cellelle 260,000 eurolla Vuonna 2021 Bretton Woods menestyi erinomaisesti myös emänisänä monen huutokauppamenestyjän ja jalostusoriin taustalla. Bretton Woodsin tällä hetkellä kilpailevista jälkeläisistä menestyksekkäitä ovat mm. Bretton Leaf ratsastajansa Hanna Erben kanssa vaativalla tasolla, jalostusori Best for Me OLD on menestynyt PSG tasolla Patrick Kraft kanssa, Barcelona de Malleret kilpaili ratsastajansa Pauline Guillem kanssa World Championships Verdenissä 7-vuotiaiden luokkia Ja ori Gabber joka on sijoittunut kansainvälisissä Grand Prix luokissa ratsastajansa Roberto Brennan kanssa.

Gangster He’lasin emänemä Silber Wolke JM on Staatsprämie-tamma ja sen isä Sir Donnerhall I on yksi maailman parhaista kouluperiyttäjistä. Sillä on käsittämättömät 191 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja 55 Grand Prix tasolla kilpailee jälkeläistä. GP-tasolla kilpailevia jälkeläisiä ovat mm. Samhitas/Kelly Layne/AUS (osallistui myös olympialaisiin), Santiago Song/Thibault Vandenberghe/BEL, Sangraal/Stella Hagelstam/FIN, Sheeran/Jacob Noerby Soerensen/DEN, Cavalia/Jessica Howington/USA, La Gesse Hot Chocolat vd Kwaplas/Isabelle Pinto/FRA, Sai Baba Plus/Boaventure Freire/POR, Semper Fidelis/Heather Blitz/USA, Sir Schiwago, Sir Caramello OLD, Sir Deauville, Syriana/Mary Hanna/AUS ja Sir Fashion/Anna von Wendt/FIN.

Gangster He’lasin emän Sonnenwolke JMn puolveli Dante’s Jr. (i. Dante Weltino) oli lupaava Paul Schockemöhlen omistama ori, joka hyväksyttiin 3-vuotiaana sekä Hannover että Oldenburg jalostukseen. 14-päivän Hannoverin testissään se palkittiin premium oriina. Valitettavasti Dante’s Jr. menehtyi jo 3-vuotiaana vakavaan ähkyyn. Sen ensimmäinen ja ainut ikäluokka on nyt 3-vuotiata ja siinä on jo 3 hyväksyttyä orijälkeläistä! Gangster He’Lasin on emälinjasta Hannover Stutenstamm 5193201, josta on useita menestyneitä kilpahevosia niin koulu- kuin esteratsastuksessa, mm. PSG / Inter-tasolla kilpaileva jalostusori Romeo (Romanov), PSG / Inter-tasolla kilpailevat Walentino (Wolkentanz I) ja Wohlklang U (Wolkentanz I).

Hinnat:
Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Musta ori Gangster He’las säväytti Ratsuoripäivillä 2022. Elegantti, korkeajalkainen ja ryhdikäs ori liikkuu upeasti ylämäkeen! Gangster He’las valittiin oripäivien parhaaksi askellajioriiksi.

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Gangster He’las sopii sinun tammallesi!

 

Governor Totilas Gribaldi
Lominka
Orleans Jazz
Fidora
Sonnenwolke J.M. Bretton Woods Johnson
Annabel
Silber Wolke J. Sir Donnerhall I
Wolke JM

Galleria

Videot