Helasuo - Holstein logo

Clintissimo Z

Clinton I – Carthago Z – Calypso I

Holsteiner stallion, *26.4.2005, 168,5cm

Lic. HOLST, OLDBG, ZANG, FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS 

Breeder Zucht- und Turnierstall Hartmann
Owner Veikko Lesonen

Clintissimo Z on World Cup 2019 finalistin Clintrexo Z:n isä! Oriilla on vahva suorittava holsteiner suku.

Clintissimo Z on hyväksytty jalostukseen FWB-, Holsteiner-, Oldenburg International- ja Zangersheide- kantakirjoihin.

Clintissimo z hyväksyttiin 3-vuotiaana Holsteinkörungissa huippuarvosanoin ja se myytiin orihuutokaupassa 300 000 eurolla Zangersheiden oriasemalle.

Zangersheiden johtaja Judy-Ann Melchior kilpaili oriilla, edeten mm. 5-vuotiaiden Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa finaaliin. Myöhemmin ratsukko menestyi hyvin nuorten hevosten kansainvälisissä arvokilpailuissa ja ori on kilpaillut menestyksekkäästi vaativalla tasolle asti.

Clintissimo Z on ollut suosittu jalostuksessa Belgiassa ja Saksassa. Clintissimolla on 5 jalostukseen hyväksyttyä poikaa: Clintrexo Z, Clintop van Overis Z, Captain van Overis Z, Clever Boy HC Z ja Calais Z, sekä lukuisa määrä kilpailuissa menestyneitä jälkeläisiä. Kuuluisin lienee kansainvälisillä esteradoilla menestyvä Clintrexo Z joka kilpailee kansainvälisellä huipputasolla Christian Ahlmannin ratsastamana, voittaen mm. World Cup-osakilpailuja.

Clintissimon isä Clinton I kilpaili monta kautta menestyksekkäästi kansainvälisillä esteradoilla vaikealla tasolla. Clinton I teki pitkän kansainvälisen kilpaulu-uran ja sijoittui Thomas Vossin kanssa mm.neljänneksi Aachen Grand Prixissä. Clinton I:n täyssisar, Chica Bay (Hirtin) on maailmankuulun jalostusoriin ja kansainvälisellä tasolla huipputuloksin kilpailleen Levisto Z:n emä. Clinton I:n täysveli on myös kuuluisa jalostukseen hyväksytty ori Clinton II, joka ratsastajiensa Alois Pollmann-Schweckhorst ja Sang-Wuk Songin kanssa kilpaili useita vuosia kansainvälisessä kärjessä. Clinton I on linjattu oreihin Carolus I ja Carthago Z. Eeei. Ladykiller xx tuo toivotun määrän täysiveristä sukuun. Clintissimon täyseveriprosentti onkin upeat 42.19%.

Clintissimon emän Idyllen kuudesta jälkeläisestä viisi on kilpaillut vähintään 130cm tasolla, kolme S-tasolla. Clintissimon täyssisar T-Clintissima, on emänä Castelissimo:lle (Castelan I), joka on myyty Yhdysvaltoihin ja kilpailee GP-tasolla.

Clintissimon emälinja vie kuuluisaan periyttäjätamma Ukraineen (holst stamm 2666). Ukraine on emänä kansainvälistä hypänneelle Risiko:lle (Karsten Huck) ja jalostusoriille Rio Grande. Tästä tuottoisasta emälinjasta ovat myös mm. kansainvälisellä tasolla menestyneet Carolus II (Thomas Voss), Holiday by Solitour (Janne-Friederike Meyer-Zimmermann ja Carsten-Otto Nagel), Cantaro (Sören van Rönne), Calero (Franke Sloothaak), Joy FPG (Peter Wylde) ja Finess (Jörg Sievertsen).

Clintissimon emänisä Carthago Z on tammalinjasta 162 ja se on jättänyt lukuisia erinomaisia kansainvälisellä tasolla kilpailevia urheiluhevosia, sekä yli 30 siitokseen hyväksyttyä oria. Oritestissään Carthago Z sai arvosanan 9,5 irtohypytyksestä ja 10 hyppykyvystä. Carthagoa voidaan pitää aikansa parhaimmista estekyvyn periyttäjistä. Jalostuksessa Carthago on periyttänyt jälkeläisilleen oman hyppykykynsä ja helpon ratsastettavuuden sekä yhteistyöhalukkuuden. Vuonna 1997 ori johti Saksan indeksiä 182 pisteellä.

Carthago Z:lla on monia sijoituksia Grand Prix -tasolta sekä Nations Cupeista. Ori kilpaili myös menestyksekkäästi Atlantan ja Sydneyn olympialaisissa ratsastajansa Jos Lansinkin kanssa.

Suomen oripäivillä 2017 tuomaristo totesi Clintissimo Z:sta mm.: Jalo ja sopusuhtainen ori, joka edustaa hyvää ratsuhevostyyppiä. Sopusuhtainen, urheilullinen, hyviä estesukuja edustava ori, joka hyppää hyvällä asenteella ja on varovainen.

Hinnat:
Katso tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Clintissimo Z on ori jolla on kaikki kohdillaan; huippusuku, luonne, jälkeläisnäytöt ja kilpailutulokset!

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Clintissimo Z sopii sinun tammallesi!

Clinton I  Carolus I Capitol I
Lacq
St.Pr.M. Waage Calypso II
St.Pr.M. Lorettchen 
Idylle Cb Carthago Z Capitol I
Perra
Delmara Calypso I
St.Pr.M. Eika

Galleria

Videot