Helasuo - Holstein logo

Levisonn

Levisto – Lennon – Roman

Holsteiner stallion, *2005, 172cm

Lic. FWB, HANN, OS, OLDBG, MECKL
N/N (Non Carrier)/WFFS

Breeder Witt Pferdezucht GbR
Owner Ulla & Kimmo Helasuo

Kuvankaunis ja atleettinen Levisonn edustaa kaikkea mitä oriissa voi kaivata: sen tyyppi, karismaattisuus, upeat liikkeet sekä fantastinen suku nostavat oriin huippujalostusoriiden joukkoon. Jalon orin täysveriprosentti on yli 50% ja sillä on erinomaiset jälkeläistulokset. 

Levisonn on hyväksytty jalostukseen FWB-, Mecklenburg-, Oldenburg International-, Hannover- ja Oldenburg –kantakirjoihin.

Levisonn on huippusukuinen herrasmies, jolla on upeat liikkeet, ratsastettavuus ja hyppy. Levisonn voitti 30 päivän testin Redefinissä saaden erinomaiset pisteet: 8,93. Hypyistä Levisonn sai 9,28 ja koulusta 8,26.

Kaunis kimo lunasti odotukset myös 70 päivän testissään, jonka se voitti ylivoimaisesti yli 20 pisteen erolla seuraavaan, saaden 141,15 pistettä. Myös 70 päivän testissä Levisonn esitteli kykyjään niin koulu- kuin esteratsastuksessa, joista se sai molemmista korkeimmat pisteet (139,57 pistettä kouluratsastuksessa ja 130,19 esteiltä).

Levisonn kilpaili itse voittaen ja sijoittuen 5- ja 6-vuotiaana nuorten hevosten luokissa, ja se on hypännyt 140-luokkiin asti, mutta jäänyt eläkkeelle loukkaantumisen vuoksi.

Levisonnin isä Levisto on yksi belgialaisen Zangersheide-siittolan keulakuvista. Vuosina 2008 ja 2009 Levisto voitti Sire of the World -kilpailun sekä useita kansainvälisiä Grand Prix -luokkia Judy-Ann Melchiorin ratsastamana.

Levisonn polveutuu Holsteiner-emälinjasta 776, joka on suorituksiltaan maailman menestynein ja tunnetuin Holsteiner-linja, josta ovat peräisin mm. Acorado I & II (Acord II), Calvados I & II (Cor de la Bryere), Commanchi (Cassini I), Highvalley (Ahorn), Legolas (Lordanos).

Levisonnilla on seitsemän hyväksyttyä jälkeläistä Saksassa ja yhteensä sillä on noin 700 jälkeläistä, yli 300 kilpaillutta jälkeläistä. Orijälkeläisiä on hyväksytty kuusi, joista viisi on merkitty Hengstbuch I. Tammajälkeläisistä 16 on St.Pr. tammoja. Levisonn jättää jälkeläisilleen erittäin hyvää liikettä, todella hyvän käynnin, kauniin pään, pitkät jalat ja sen jälkeläisillä on loistava ratsastettavuus sekä erinomainen luonne.

Levisonnin poika Landlord O sijoittui 6-vuotiaana Bundeschampionat-finaalissa (135 cm) ja se myytiin 130 000 euron hintaan Oldenburg Winter Auction -huutokaupassa. Vuonna 2011 syntynyt Levisonnin tytär Omerta Incipit on jo voittanut kansainvälisiä luokkia. Useita Levisonnin jälkeläisiä kilpailee Youngster Tour -luokissa. Menestyneitä jälkeläisiä löytyy ympäri maailman, erityisesti Yhdysvalloista.

Levisonnin täysveriprosentti on yli 50%, mikä tekee siitä erityisen kiinnostavan myös kenttähevosjalostukseen.

Hinnat:
Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Levisonn on huippusukuinen herrasmies, jolla jo loistavat jälkeläisnäytöt!

 

FWB-oripäivät 2018: Levisonnin lineaarinen profilointi

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Levisonn sopii sinun tammallesi!

Levisto Leandro Landgraf I
Idura
Hirtin (Chica Bay) Carolus I
St.Pr.M. Waage I
Melodie VIII Lennon Lord
Hula
Narwan Roman
Zukunft

Galleria

Videot