Helasuo - Oldenburg logo

C-Ferrari He’las

Cascano – Casandra – Cascavelle

Ori, syntynyt vuonna 2013
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 7126
Kasvattaja ja omistaja Ulla ja Kimmo Helasuo

Myyty Yhdysvaltoihin

C-Ferrarin He’lasin isä Cascano oli 3-vuotiaana oritestissään Bayernissa paras estehevonen saadessaan 8 pistettä laukasta ja ennätysmäiset 10 pistettä hyppykyvystään. Vuonna 2011 oriin suorituskyky sekä vahva periyttäjälinja huomioitoon ja Cascano sai jalostusluvan myös OS Oldenburg Internationalissa. Ori on kilpaillut esteillä S-tasolla sijoittuen. Lisäksi se on osallistunut Bundeschampionaattiin sekä nuorten estehevosten MM-kilpailuihin.

Cascanolla on jälkeläisiä, jotka ovat syntyneet vuosina 2005―2015. Jälkeläisistä on sanottu arvioinneissa seuraavaa: esteellä voimakas ja nopea ponnistus, avaa hyvin takaa, varovaisuus ja voimakas laukka sekä hyvä esteäly.Cascano edustaa erittäin vahvaa suorituspohjaista estehevoslinjaa isänsä Carthagon ja emälinjansa Rhapsodie – Alraune -kautta. Carthago Z on tammalinjasta 162 ja se on jättänyt lukuisia erinomaisia kansainvälisellä tasolla kilpailevia urheiluhevosia, sekä yli 30 siitokseen hyväksyttyä oria. Oritestissään Carthago Z sai arvosanan 9,5 irtohypytyksestä ja 10 hyppykyvystä. Carthagoa voidaan pitää aikansa parhaimmista estekyvyn periyttäjistä. Jalostuksessa Carthago on periyttänyt jälkeläisilleen oman hyppykykynsä ja helpon ratsastettavuuden sekä yhteistyöhalukkuuden. Vuonna 1997 ori johti Saksan indeksiä 182 pisteellä.

C-Ferrari He’lasin emä Casandra 35 edustaa Holsteiner-tammalinjaa 7126. Casandran isä Cascavelle polveutuu kuuluisasta oriista Cantus, joka on jättänyt lukuisia menestyneitä jälkeläisiä kuten Come On (Ralf Schneider) ja Calvaro (Willi Melliger).

Casandran emän Haifa I:n isä on tunnettu ori Calato, jonka menestyneihin jälkeläisiin kuuluvat mm. vuoden 2003 Euroopan mestari Cöster (Christian Ahlmann) sekä Callistro (Janne-Fredrike Meyer). Lisäksi Calato on toiminut emänisänä menestyneille estehevosille Chupa Chup (Bernardo Alves) sekä Karatina (Pénélope Leprévost).

Cascano Carthago Calypso II
Gofine H
Rhapsodie Rasso
Alraune
Casandra Cascavelle Cantus
Phaedra
Haifa I Calato
Pipette
Con Ferrari & Erika Hanhisuanto CSI Vilamoura Atlantic Tour 2018
2-vuotiaana Kyvyt esiin -tilaisuudessa
2-vuotias C-Ferrari
1-vuotias C-Ferrari
2,5 kuukautisena OS-Oldenburg-rekisteröintitilaisuudessa
1,5 kuukautta vanhana