Cador

Catoki – Landor S – Contender

Oldenburger stallion, 2005, 175cm

Breeder Gerd Sosath

WFFS negative

 

Todella moderni ori jolla on hienot tulokset 155cm luokista asti se on palkittu muun muassa Oldenburg Stallion of the Year -palkinnolla. 

Cador on tyypiltään todella moderni estehevonen. Orilla on vahva raami ja se on huikean atleettinen. Cadorilla on mahtava luonne, erinomainen tekniikka sekä valtavasti skouppia.

Cadorilla on hyviä tuloksia aina 155cm luokkiin asti ja se on palkittu muun muassa Oldenburg Stallion of the Year -palkinnolla vuonna 2015.

Vuosina 2010 ja 2011 Cador voitti useita nuorten hevosten luokkia pisteillä 9.0 ja kvaalasi Bundeschamppionaattiin molempina vuosina. Vuonna 2012 ori sijoittui useissa 135cm luokissa ja vuosina 2013 ja 2014 se nousi korkeimmalle kansainväliselle tasolle. Vuonna 2015 Cador sijoittui aina 155cm Grand Prix tasolle asti.

Cador on läpäissyt 30 päivän oritestin Neustadissa pisteillä 8.43. Ori sai hyppykyvystään testin korkeimmat pisteet, 9.06. (Hyppykyky 9.25 ja tekniikka8.5)

Cadorin isä Catoki on todella tunnettu estehevonen kansainvälisellä tasolla. Gerd Sosath ratsasti oria sen uran alkuvaiheen, mutta muun muassa World Cup -luokat Catokilla on hypännyt Philipp Weishaupt. Catokin jälkeläiset ovat erittäin menestyneitä, hyvänä esimerkkinä muun muassa Catch Me if You Can, joka sai joukkuepronssia MM-kilpailuissa Tyronissa 2018 Laura Klaphaken kanssa.

Cadorin emä, Premium,- ja Elite -tammapalkinnolla palkittu Lady Heida II (i. Landor S), sai huikeat 10 pistettä hypystään suorittaessaan tammatestiä. Lady Heida II on sisko Lady Heida I:lle.

Emän puolelta tämä moderni ori polveutuu Furioso II linjasta Landor S ja Contenderin kautta. Tästä emälinjasta on saatu useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja kuten Diamant de Landor, Diamant de Plaisir, Landor S, Labrusco Ask, Lagoheidor G, Landwerder, Coulthard, Incello ja Omnistar.

Hinnat:
Cadorin astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1300e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Catoki Cambridge Caletto I Cor de la Bryère
Deka
Hilgunde Marlon xx
Dietlinde
Bilda Silvester Silbersee
Hallig
Vordula Cor de la Bryère
Limburg
St.Pr.M./EM Lady Heida II Landor S Landadel Landgraf I
Novella
EM Fureida 2 Godehard
EM Fureida
St.Pr.M./EM Formosa Contender Calypso II
Gofine
EM Fureida Furioso II
Heida II

Videot