Oriin Sivu vuodelta 2022

Helasuo - Holstein logo

Cornetino

Cornet Obolensky – C-Indoctro – Landgraf I

Holsteiner, 2009, 166cm

Kasvattaja Schmidt Hartwig Prof. Dr.Borshfleth

WFFS negative

 

Cornet Obolenskyn jälkeläinen ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa! Tämä todella raamikas ja silmiinpistävä ori periyttää loistavaa suorituskykyä ja upeaa hyppytekniikkaa! Orilla on ylväs ilme, todella hyvä selkä ja se tunnetaan ympäri maailman sen todella vahvasta ja hienosta hypystä.

Jo vuosikymmenien ajan professori Hartwig Schmidt on keskittynyt luomaan ja kehittämään holsteiner-estehevosten kasvatusta, Schmidt on ajan saatossa luonut yhden parhaista Holsteinin tammalinjoista ja hän yhdistää siihen vuosi toisensa perään parhaat mahdolliset oriit. Tämän kasvatuksen tuotoksia ovat muun muassa Corradina, Corland, Sunstone Lauin and Cornetino.

Tämä linjakas ori edustaa jaloa tyyppiä, sillä on kirkkaat silmät ja erinomainen selkä. Sen hyppykyky on peritynyt suoraan sen sukutaulusta ja orin kyky ja laatu ovat luonnostaan erittäin vakuuttavat. Tämän orin luonne on äärinmäisen hyvä ja sen esteälykkyys on vailla vertaa.

Kun ori oli hyväksytty ja se läpäisi 30 päivän testin, sai se astua koko 3-vuotiskauden. Tämän jälkeen oria alettiin valmistelemaan kohti kilpauraa ja Cornetino saikin paljon kärkipään sijoituksia 5-vuotiaana useissa luokissa. Ori sai paljon sijoituksia M-tasolla Maximillian Gräfen kanssa ja parivaljakko teki myös orin ensimmäiset kansainväliset startit hänen kanssaan. Tämän jälkeen Cornetino on menestynyt hyvin vaikeissa luokissa ja muun muassa kaudella 2020 ori kilpaili 140-tasolla Martin Wibenbachin kanssa.

Cornetinon sukutaulu osoitta, että orin verilinjat on valittu erittäin harkiten – isä on Cornet Obolensky, joka on yksi Corrado emälinjan menestyneimpiä ratsuja ja emän isä Indoctro on yksi vakuuttavimmista Capitol-jälkeläisistä, jolla taas on ollut paljon vaikutusta Hollantilaiseen jalostukseen. Myös Landgraf täytyy nostaa esille Cornetinon sukutalusta – olihan se vuosia ori, jonka jälkeläiset tienasivat kansaivälisillä kilparadoilla eniten. Myös Ronald ja Moltke tunnetaan kovasta suoritus-, ja hyppykyvystään.

Cornetinon viidennen polven emä on Retina, joka voitti muun muassa Fritz Thiedemanin kanssa Derbyn ja joka oli lopulta yksi tärkeimmistä tammoista koko Holsteiner kasvatuksessa. Jo useiden sukupolvien ajan 104A -linja on ollut Holsteinin menestyneimpiä linjoja. Tästä linjasta ovat lähtöisin muun muassa Capitano, Carneval, Caretano, Contendro, Corradina, Athletico ja Corland.

Cornetinon jälkeläiset ovat saaneet lukuisia palkintoja varsanäyttelyissä ja ovat erityisen suosittuja erittäin hyvän tyyppinsä takia.

Hinnat:
Cornetinon astutuskausi
Astutusmaksu kausi 350,00€ (Maksu ennen ensimmäistä siemennystä/siirtoa)
+ Tiineysmaksu 90 vrk tiineydestä 670,00€

Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Cornetino on ensimmäinen oriin Cornet Obolenskyn jalostukseen hyväksytty orijälkeläinen Suomessa!

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Cornetino sopii sinun tammallesi!

Cornet Obolensky  Clinton Corrado
Urte IH
Rabanna v. Costersveld Heartbreaker WPN
Holivea v. Costersveld
Valentina IX Indoctro Capitol I
Vanessa VII
Thyra Landgraf I
Odetta

Galleria

Videot