For Dance

For Romance – Rubiloh – Landor S

Rhinelander, 2013, 172cm

Breeder ZG Butkus

WFFS negative

For Dancen tyyppi ja luonne ovat erinomaiset. Vuonna 2015 For Dnace voitti premium ori-palkinnon Hannoverin oripäivillä. Vuonna 2016 For Dance oli Sosathin oriaseman eniten käyetty ori.
For Dance suoritti 14 päivän oritestin Schlieckaussa vuoden 2016 lopulla tuloksella 8,2. Laukasta For Dance sai 9,0, ravista 8,0 ja luonteesta 10,0!

For Dancen tyyppi ja luonne ovat erinomaiset. Lisäksi For Dancella on elastiset askellajit, joissa on hyvä rytmi ja orin kokoamiskyky on erittäin hyvä.

Vuonna 2015 For Dnace voitti premium ori-palkinnon Hannoverin oripäivillä. For Dance teki vaikutuksen tuomareihin hurmaavuudellaan sekä huikealla elastisuudellaan. Ori itse ja sen geneettisesti merkittävä tausta tekevät siitä tulevaisuuden menestyjän kouluradoille sekä jalostukseen. Vuonna 2016 For Dance oli Sosathin oriaseman eniten käyetty ori.
For Dance suoritti 14 päivän oritestin Schlieckaussa vuoden 2016 lopulla tuloksella 8,2. Laukasta For Dance sai 9,0, ravista 8,0 ja luonteesta 10,0!

2019 For Dance kilpaili nuorten hevosten M-luokissa ja sijoittui jokaisessa startissaan. Ori kvaalasi myös Bundeschamppionaattiin.

Vuonna 2018 tämä Hannoverilainen Premium ori oli erittäin menestyksekäs nuorten hevosten luokissa ja kvaalasi itsensä näin myös Bundeschamppionaattiin.

Vuonna 2017 For Dance suoritti Verdenissä hyväksyteille oreille tarkoitetun ”sporttitestin”. Ori teki erityisesti vaikutuksen tuomaristoon hyvällä ratsastettavuudellaan (8,7), lopputulos oli 8,22. For Dance voitti ensimmäiset kilpailunsa tuloksella 8,4 Schlieckaussa vuonna 2017.

For Dancen ensimmäiset jälkeläiset ovat syntyeeet vuonna 2017. Varsoilla on erinomaiset liikkeet, korrekti rakenne sekä ilmeikäs pää. For Dancen varsa (ei. Stedinger) voitti Lemwerderin varsa Champion –palkinnon vuonna 2017.

For Dance on isänsä, For Romancen, ensimmäisen vuoden jälkeläinen. For Romance voitti Oldenburgin oripäivät vuonna 2011 ja voitti premium –palkinnon vuonna 2013. For Romance on kilpaillut menetyksekkäästi St. Georg Special –tasolla. For Romancen varsoja on palkittu premium –palkinnoilla, jälkeläisten joukossa on myös hyväksyttyjä oreja sekä premium –palkittuja oreja.

For Dancen emä, Reverie, on premium –palkittu ja sijoittui toiseksi tammatestissään. For Dancen kanssa samasta emästä ovat myös täyssisarukset Flanagan, First Famous, Francine B ja For Silence, kaikkien isä on Fidertanz. Flanagan on voittanut Westfalian oripäivät ja on kilpaillut GP-tasolla, kun taas First Famous on sijoittunut neljänneksi Rion paralympialaisissa vuonna 2016. Francine B on sijoittunut toiseksi tamma champion –kilpailussa ja For Silence on voittanut tammatestinsä.

Rubinstein ja Ehrentusch tuovat tähän alunperin Westfalialaiseen emälinjaan mielenkiintoisia sukulinjoja. Esimerkiksi GP tasolla menestyneet Tannenhof’s Donauwalzer (i.Donnerschlag), FB Flatley (i.Fürst Piccolo), Memphis (i. Larone), Gershwin (i. Goethe) sekä Goldino B (i. Goethe) ovat tästä emälinajsta. Lisäksi useat kansainvälisesti menestyneet sekä este- että kouluhevoset tulevat tästä emälinjasta.

Hinnat:
For Dancen astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1500e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

For Romance Fürst Romancier Fürst Heinrich Florestan I
Dawina
Ronja Romancier
Edwina
Gesina Sir Donnerhall I Sandro Hit
St.Pr./EM Contenance D
Gesine Don Schufro
Gaby
St.Pr.M. Reverie Rubiloh Rubinstein I Rosenkavalier
Antine
St.Pr.M. Canberra Calypso II
Nadine
St.Pr.M. Eloise Ehrentusch Ehrensold
St.Pr.M. Rheinfee
Davinia Donatello
St.Pr.M. Parenga

Videot