Oriin Sivu vuodelta 2022

Helasuo - Holstein logo

I'm Santos He'las

I’m Special de Muze – Casall – Quidam de Revel

Holsteiner stallion, *1.4.2019, 167,5cm

Lic. FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS

Holstein-tammalinjasta/Stamm 104A
Breeder and owner Ulla ja Kimmo Helasuo

 

Jalo, modernia urheiluhevostyyppiä edustava ori I’m Santos Helas valittiin vuoden 2022 Ratsuoripäivien parhaaksi 3-vuotiaaksi!

I’m Santos He’las hyväksyttiin hienoin arvosteluin ja Oripäivien parhaana 3-vuotiaana oriina FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan Oripäivillä 2022! Arvosteluissa luki mm.: “Ori edustaa modernia urheiluhevostyyppiä. Se on lihaksikas. Sillä on hyväasentoinen kaula, hyvä säkä ja ylälinja (tyyppi 8). Hypyt ovat tasalaatuisia, varmoja ja laadukkaita (tekniikka ja kyky 9). Hyvä virheenkorjaamiskyky (luonne ja yleisvaikutelma esteiltä 9).  Tasapainoinen ja rytmikäs laukka (laukka 8).”

I’m Santos He’las esiintyi myös edukseen 3-vuotiaiden ratsastuskokeessa: “Ori on yhteistyöhaluinen ja sillä on hyvä tasapaino. Laukka on rytmikästä ja pyörivää (luonne ja yleisvaikutelma 9, ratsastettavuus ja kapasiteetti 9).”

Orilautakunnan lausunto 2022: ”Jalo, modernia urheiluhevostyyppiä edustava ori. Hypyt ovat tasalaatuisia ja laadukkaita sekä varmoja. Oriilla on hyvä virheenkorjaamiskyky. Tasapainoinen ja rytmikäs laukka. Oriin suvussa mielenkiintoinen yhdistelmä eurooppalaisia suorituslinjoja. Ori merkitään FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan ja sille myönnetään jalostukseenkäyttöoikeus vuosiksi 2022-2023.”

I’m Santos He’lasin isä I’m Special de Muze on huippusukuinen kansainvälisissä kilpailuissa menestynyt ori. I’m Special de Muzen isä Emeraldilla on lukuisia voittoja Harrie Smoldersin kanssa, kuten Washington World Cup 2015, Falsterbo Nations Cup 2015 ja Nations Cup Aachenissa ja Gijonissa 2013.

I’m Special de Muzen emällä Walnut de Muzella kilpaili myöskin Harrie Smolders voittoja lukuisissa GPssä ja Nations Cupeissa mm. Madrid, Dublin, Doha, Wellington, Mechelen ja Calgary. Emänemä Qerly Chin hyppäsi mm. World Cup finaalissa Milanossa ja oli 2004 Ateenan olympialaisten vararatsukkona Christophe Barbeaun kanssa. Myöhemmin Qerly Chinistä tuli yksi Belgian parhaista jalostustammoista.

I’m Special de Muze voitti Zoi Snelsin kanssa Sires luokan den Boschissa, 150cm luokan Neumunsterissa ja oli kolmas Herningin GP:ssä.

I’m Santos He’lasin emän Hermosa He’lasin isä on huippumenestynyt, Rolf-Göran Bengtssonin kilpailuttama ori Casall. Kilpailunimillä Casall Ask ja Casall La Silla hypännyt ori on tehnyt menestyksekkään uran kilpailemalla mm. Lontoon olympialaisissa 2012, Caenin MM-kilpailuissa (4. henkilökohtainen sija), Herningin Euroopan mestaruuksissa 2013 (joukkuepronssia, 4. henkilökohtainen sija). Lisäksi ori on voittanut vuosien aikana useita Global Champions Tourin osakilpailuita. Casallin ura huipentui syksyllä 2016 GCT-sarjan voittoon. Casall on jättänyt useita menestyksekkäitä jälkeläisiä, kuten Connor (Eric Lamaze), Casello (Douglas Lindelöw), Casallo Z (Piergiorgio Bucci) ja Chesall (Simon Delestre).

Hermosa He’lasin emä polveutuu kuuluisasta Quidam de Revelistä, joka on kilpaillut olympia- ja MC-tasolla Herve Godignonin ja Thomas Velinin kanssa. Quidam de Revelin kuuluisiin jälkeläisiin lukeutuvat mm. Verdi (Maikel van der Vleuten), Nabab de Reve (Philippe Le Jeune) ja Bianca D’Amaury (Rodrigo Pessoa).

Hinnat:

I’m Santos He’las astutuskausi 2023
Astutusmaksu kausi 375,00€ (Maksu ennen ensimmäistä siemennystä/siirtoa)
+ Tiineysmaksu 670,00€
Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Jalo, modernia urheiluhevostyyppiä edustava ori I’m Santos Helas valittiin vuoden 2022 Ratsuoripäivien parhaaksi 3-vuotiaaksi!

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten I’m Santos He’las sopii sinun tammallesi!

I’m Special de Muze Emerald Diamant de Semilly
Carthina Z
Exquis Walnut de Muze Nabab de Reve
Qerly Chin
Hermosa He’las Casall Caretino
Kira XVII
Betty DL Quidam de Revel
Vaya Con Dios

Galleria

Videot