Nahil He´las

Cahil – Castella – Clintord I

Tamma, syntynyt 2021
Holsteiner Tammalinja / Stamm 4847

Nahil He’lasin isäori Cahil on nuori holtseiner-ori, joka hyväksyttiin vuonna 2020 Neustadt Dossessa erinomaisin arvioin. Cahil sai mm. 9 irtohypytyksestä ja 9 ratsastettavuudesta. Vuonna 2022 Cahil on voittanut 5-vuotiaiden luokkia 8,5 arvostelulla.

Cahilin isäori on maailmankuulu Cornet Obolensky, joka on kilpaillut Marco Kutcherin ratsastamana aina 160-tasolle asti. Cornet Obolenskyllä on useita 160-esteradoilla menestyneitä jälkeläisiä, kuten Cornet D’Amour (Daniel Deusser), Cornado NRW (Marcus Ehning) ja Cristallo I (Henrik von Eckermann).

Cahilin emänisä on legendaarinen Contender, joka on hyväksytty Holstein-kantakirjaan. Contenderin jälkeläisindeksi on 149 ja sillä itsellään on lukuisia sijoituksi 150 cm -tasolla. Ori on jättänyt jälkeensä 127 kantakirjattua orijälkeläistä ja sen jälkeläisten yhteenlaskettu voittosumma on yli 7,7 miljoonaa euroa.

Nahil He’lasin emä on Baroness V (kilpailunimi Castella), joka on itse kilpaillut S* luokkiin asti Jesse Lutherin kanssa. Castellan veli Quite Easy (i. Quintero) on kilpaillut aina 145cm kansainvälisiin luokkiin asti. Nahir He’las on holsteiner emälinjasta 4847, josta löytyy mm. jalostusoriit Cascadello I, Cascadello II, Darcodello ja Lagos.

Cahil Cornet Obolensky Cinton
Rabanna van Costerveld
Operette III Contender
Kantate III
Baroness V Clintord I Clinton I
Miss Monica
Perina I Lordanos
Irana