Napue Tonic van het Schaeck

Plot Blue – Gin Tonic de Muze – Vigo D’Arsouilles

Tamma, syntynyt 2021
BWP Tammalinja / Stamm 34
Kasvattaja Perry Winter

 

Napue Tonic van het Schaeck on Holsteiner Verbandin ja yhden Euroopan suosituimman oriin Million Dollarin täyssisko! Ja sen suku on täysi huippusuorittajia:
– Napue Tonic van het Schaeckin isä Plot Blue oli joukkukultamitalisti Lexingtonin MMssä 2010, World Cup finaalin voittaja 2010 ja Top Ten finaalin voittaja 2009.
– Emänisä Vigo d’Arsouilles voitti henkilökohtaisen kultamitalin Lexingtonin MMssä 2010.
– Kolmas isä Cento oli joukkuekultamitalisti Sydenyn Olympialaisssa, voitti World Cup finaalin Leipzigissä ja oli Aachenin Grand Prix voittaja.

Napue Tonic van het Schaeck emä Gin Tonic de Muze on aina ollut siitostammana. Se on jättänyt jo neljä jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, kuuluisan Million Dollarin (tämä täysveli myös kilpailee kv 160cm tasolla), oriin Odarco van het Schaeck (i.Darco), oriin Royal Touch van het Schaeck (i.Untouchable) ja oriin Second Million van het Schaeck (i. Plot Blue).  Emänemä Daytona de Muze menestyi kansainvälisissä 160cm luokissa belgialaisen ratsastajansa Jody Bosteelsin kanssa, kunnes tamma myytiin USAan. Kolmas emä Wallon de Muze kilpaili menestyksekkäästi Michel Hécartin kanssa kansainvälisiä 160cm luokkia, kuten myös sen täyssisko kuuluisa Walnut de Muze (ratsastajanaan Harrie Smolders). Walnut de Muzen emä Qerly Chin on yksi maailman parhaista siitostammoista ja tämän BWP tammalinjan 34 kantatamma. Qerly Chinin emäkin Kerly hyppäsi 160cm tasolla. Qerly Chin on Joris Brabanderin kasvattama ja yksi hänen menestystammoistaan. Christophe Barbeaun kanssa tamma menestyi kansainvälisellä 160cm tasolla ja oli varalla Ateenan olympialaisiin. Qerly Chinin emälinjasta on mm. Vagabond de la Pomme, Narcotique de Muze II, Million Dollar, Boyante de Muze, Querlybet Hero, Farfelu de la Pomme, Ferly de Muze, Derly Chin de Muze, Ensor the Litrange, Diablesse the Muze, Sterrehof’s Ushi, Estoy Aqui the Muse HDC ja monia muita.

 
Plot Blue Mr. Blue Couperus
Acarla
Ilotte Pilot
Santa Fe
Gin Tonic de Muze Vigo d’Arsouilles Nabab de Reve
Illico d’Arsouilles
Daytona de Muze Cento
Walloon de Muze

 

Kuvagalleria