Nectarina He´las

Levisonn – Chanelina He´las – Cassini I

Tamma, syntynyt 2021, Stamm 3558

Kasvattaja Ulla & Kimmo Helasuo

Isä Levisonn on hyväksytty jalostukseen FWB-, Mecklenburg-, Oldenburg International-, Hannover- ja Oldenburg –kantakirjoihin.
Levisonn on huippusukuinen herrasmies, jolla on upeat liikkeet, ratsastettavuus ja hyppy. Levisonn voitti 30 päivän testin Redefinissä saaden erinomaiset pisteet: 8,93. Hypyistä Levisonn sai 9,28 ja koulusta 8,26.
Kaunis kimo lunasti odotukset myös 70 päivän testissään, jonka se voitti ylivoimaisesti yli 20 pisteen erolla seuraavaan, saaden 141,15 pistettä. Myös 70 päivän testissä Levisonn esitteli kykyjään niin koulu- kuin esteratsastuksessa, joista se sai molemmista korkeimmat pisteet (139,57 pistettä kouluratsastuksessa ja 130,19 esteiltä).
Levisonn kilpaili itse voittaen ja sijoittuen 5- ja 6-vuotiaana nuorten hevosten luokissa, ja se on hypännyt 140-luokkiin asti, mutta jäänyt eläkkeelle loukkaantumisen vuoksi.
Levisonnin isä Levisto on yksi belgialaisen Zangersheide-siittolan keulakuvista. Vuosina 2008 ja 2009 Levisto voitti Sire of the World -kilpailun sekä useita kansainvälisiä Grand Prix -luokkia Judy-Ann Melchiorin ratsastamana.

Emä Chanelina polveutuu Cassini I:stä, joka on jättänyt lukuisia urheiluhevosia, kuten Cumano, Eurocommerce Berlin, Cabrio van de Heffinck ja Carambole.
Chanelinan emä T-Carlotta I polveutuu Holsteiner-emälinjasta 3558. Chanelinan emänisä on kuuluisa holsteinerori Caretino. Estehevosten orirankingissa Caretino oli sijalla 14 (2015) ja orilla on 59 hyväksyttyä orijälkeläistä, 159 indexillä. Caretino kilpaili kansainvälisellä tasolla ensin Bo Kristoffersonin ja myöhemmin Ludger Beerbaumin kanssa, saavuttaen 40 kansainvälistä sijoitusta. Jalostuksessa Caretino teki itselleen nimeä monipuolisena periyttäjänä, kuitenkin painottuen hyppäämiseen. Caretinon isä on Caletto II, joka periytyy Cor de la Bryèrestä. Caletto II oli tunnettu periyttäjä erinomaiseen laukkaan ja hyppytekniikkaan. Kansainvälisesti tunnettuja jälkeläisiä Caletto II:sta ovat Operette la Silla (Jan Tops) ja Classic Touch (Ludger Beerbaum/Ralf Schneider).
Chanelinalla on jälkeläinen Spartan He’las (2016) joka on kilpaillut nuorten hevosten KV-luokkia ja Chico He’las  ( Christer – Chanelina He’las)

Levisonn Levisto Leandro
Hirtin
Melodie VIII Lennon
Narwan
Chanelina He´las Cassini I Capitol I
Wisma
T-Carlotta I Caretino
L-Chantal