Oliva He´las

Cornetino – Chanelina He´las – Cassini I

Tamma, syntynyt 2022, Stamm 3558

Kasvattaja Ulla & Kimmo Helasuo

Oliva He’lasin Isä Cornetino on itse kilpaillut 140cm tasolla. Cornetinon sukutaulu osoittaa, että orin verilinjat on valittu erittäin harkiten – isä on Cornet Obolensky, joka on yksi Corrado emälinjan menestyneimpiä ratsuja ja emän isä Indoctro on yksi vakuuttavimmista Capitol-jälkeläisistä, jolla taas on ollut paljon vaikutusta Hollantilaiseen jalostukseen. Myös Landgraf täytyy nostaa esille Cornetinon sukutalusta – olihan se vuosia ori, jonka jälkeläiset tienasivat kansaivälisillä kilparadoilla eniten. Myös Ronald ja Moltke tunnetaan kovasta suoritus-, ja hyppykyvystään.

Cornetinon viidennen polven emä on Retina, joka voitti muun muassa Fritz Thiedemanin kanssa Derbyn ja joka oli lopulta yksi tärkeimmistä tammoista koko Holsteiner kasvatuksessa. Jo useiden sukupolvien ajan 104A -linja on ollut Holsteinin menestyneimpiä linjoja. Tästä linjasta ovat lähtöisin muun muassa Capitano, Carneval, Caretano, Contendro, Corradina, Athletico ja Corland.

Oliva He’lasin emä Chanelina polveutuu Cassini I:stä, joka on jättänyt lukuisia urheiluhevosia, kuten Cumano, Eurocommerce Berlin, Cabrio van de Heffinck ja Carambole.
Chanelinan emä T-Carlotta I polveutuu Holsteiner-emälinjasta 3558. Chanelinan emänisä on kuuluisa holsteinerori Caretino. Estehevosten orirankingissa Caretino oli sijalla 14 (2015) ja orilla on 59 hyväksyttyä orijälkeläistä, 159 indexillä. Caretino kilpaili kansainvälisellä tasolla ensin Bo Kristoffersonin ja myöhemmin Ludger Beerbaumin kanssa, saavuttaen 40 kansainvälistä sijoitusta. Jalostuksessa Caretino teki itselleen nimeä monipuolisena periyttäjänä, kuitenkin painottuen hyppäämiseen. Caretinon isä on Caletto II, joka periytyy Cor de la Bryèrestä. Caletto II oli tunnettu periyttäjä erinomaiseen laukkaan ja hyppytekniikkaan. Kansainvälisesti tunnettuja jälkeläisiä Caletto II:sta ovat Operette la Silla (Jan Tops) ja Classic Touch (Ludger Beerbaum/Ralf Schneider).
Chanelinalla on jälkeläinen Spartan He’las (2016) joka on kilpaillut nuorten hevosten KV-luokkia ja Chico He’las  (Christer – Chanelina He’las)

Cornetino Cornet Obolensky Clinton
Rabanna v. Costersveld
Valentina IX Indoctro
Thyra
Chanelina He´las Cassini I Capitol I
Wisma
T-Carlotta I Caretino
L-Chantal