Semper Avanti-S

Pegase van ‘t Ruytershof – Nizabelle-S – Aganix du Seigneur

Ori, syntynyt 2022 
Moukje-stam, Merrielijn 30, fokfamilie 278
Kasvattaja Fred van Straaten

Sempre Avanti-S:n isäori Pegase van’t Ruytershof on hyvin suosittu nuori ori Belgiassa. Jeroen De Winterin ratsastamana ori on herättänyt huomiota radoilla hyppykykynsä ja tekniikkansa ansiosta. Ori voitti vuonna 2018 BWP Oritestin 3-vuotiaana ja sen ensimmäinen ikäluokka varsoja menestyi erinomaisesti vuonna 2019 BWP Elite Foal Championship näyttelyssä, voittajatamma sekä -ori olivat molemmat Pegasen jälkeläisiä. Vuonna 2019 Pegase voitti Pavo Orikilpailun 4-vuotiaat ja vuonna 2020 ori voitti BWP Young Stallion palkinnon.

Pegase van’t Ruytershofin isä Comme Il Faut on Ratina Z tamman jälkeläinen. Ratina Z on luultavasti maailman menestynein tamma, se voitti joukkuekultaa niin Barcelonan kuin Atlantan Olympialaisissa ja henkilökohtaista hopeaa Barcelonassa. Ratina Z voitti myös World Cup finaalin vuonn 1993 ja Aachenin Grand Prix:n 1996, joukkuekultaa MMssä 1994 ja tuplakultaa EMssä Mannheimissä 1997. Comme Il Faut:n isä Cornet Obolensky kilpaili vuoden 2008 Olympialaisissa vain 9-vuotiaana. Se on isäoriina monelle menestyneelle estehevoselle ja jalostusoriille, mm. Cornet D’Amour, Cornado NRW, Cornet’s Cristallo, Cocoshynsky, Cornetto King ja Comme Il Faut.

Pegase van’t Ruytershofin emä Gianthina van’t Ruytershof emä on jättänyt jo neljä kansainvälisellä tasolla kilpailevaa jälkeläistä ja kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria, Pegase van’t Ruytershofin lisäksi Jilbert van’t Ruytershofin joka kilpailee 160cm tasolla. Pegase van’t Ruytershofin emänisä Cartani on ollut Tanskan maajoukkueen luottohevonen jo useiden vuosien ajan ja hypännyt Sopotin, Drammenin, Gijonin, Odensen, Aachenin, St Gallenin ja Rooman Nations Cup kilpailut.

Semper Avanti-S on nuoren emänsä Nizabelle-Sn ensimmäinen varsa. Emänemä Izabelle-S on kilpaillut itse 135cm luokissa ja kolmas emä Dabelle S nuoren ratsastajan kanssa kansainvälisiä 140cm luokkia. Dabellen emä Zabelle S on kilpaillut 150cm luokkia. Semper Avanti-S:n kasvattajan Van Straatenin kasvatus näkyy menestyksekkäässä emälinjassa aina 1980-luvulle asti.

 

 

Pegase van ’t Ruytershof Comme il Faut Cornet Obolensky
Ratina Z
Gianthina van ’t Ruytershof Cartani
Diamanthina van ’t Ruytershof
Nizabelle-S Aganix du Seigneur Ogano Sitte
Cadix du Seigneur Z
Izabelle-S Verdi TN
Dabelle S

 

Kuvagalleria